dinsida.nu

För företag som vill växa i lagom takt!

Det vi gör

IT-Tjänster

IT-tjänster

Vill du ha hjälp med ett krånglande nätverk, skrivare, mjukvara eller andra IT relaterade problem eller undrar du över hur ni skulle kunna arbeta smartare, snabbare och smidigare för att kunna koncentrera er på affärer.
Hemsida

Webbsida

Din hemsida ska vara ditt skyltfönster där kunden hittar dina produkter/tjänster, hemsidan ska underlätta för dig som företagare, här ska dina kunder hitta svar på det mesta så att du ska kunna koncentrera dig på det som är det viktigaste.
MArknadsföring

Marknadsföring

Vi ger dig ett förslag på helheten som får dig att stå ut bland dina konkurrenter. Broschyrer, logo, hemsida, varumärke, SEO, sociala medier, visitkort allt som har med ditt företag att göra när det gäller det digitala och trycksaker.
Trycksaker

Analogt

Design, marknadsföring, broschyrer, utskick, logo, hemsida, varumärke, SEO, sociala medier, visitkort allt som har med ditt företag att göra när det gäller det digitala och trycksaker. Se till att synas snyggt, trovärdigt och effektivt.
Image

Om oss

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på så gör vi likadant. Och med det menar vi att det ska inte kosta "skjortan" att marknadsföra sig såväl vad gäller annonser som på webben med en hemsida och i sociala medier.

Varför då en grafisk företagsprofil? En grafisk profil till ditt företag är trycksaker som förtydligar företagets grafiska framtoning. I en tid då vi överöses av många olika budskap, hjälper dina designade trycksaker till att öka och förbättra din försäljning. En snygg och praktisk grafisk företagsprofil gör dina produkter mer iögonfallande för dina nuvarande och kommande kunder.

För mindre nystartade och etablerade företag handlar mycket därför om att göra ett starkt visuellt intryck, när det gäller trycksaker och din digitala framtoning. Dinsida erbjuder dig en grafisk företagsprofil som innehåller logotyp, brevpapper, visitkort, broschyr och kuvert som levereras i tryckfärdiga filformat. En företagsprofil innehåller de designelement ett mindre företag kan behöva och som vi tycker ni bör ha för att stå ut i allt mediebrus.

Skicka oss ett meddelande.

Hör av dig

Hör av dig, så återkommer vi med ett förslag.

Kontrollera att, re-CAPTCHA pluging är aktiverat

Rekommenderas

“För företag som vill växa i lagom takt!”

Ring dinsida
070 201 63 45
Mail dinsida
info@dinsida.nu
Öppettider
Mån-Fre 08.00-17.00 
Jour 24/7

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.