Företagsprofil!

Att synas och finnas till

Företagsprofil
Gör ett starkt visuellt intryck!

Därför bör man idag även som litet företag synas på ett trovärdigt sätt. Inte sagt att man måste synas överallt utan där det räknas.

Digital företagsprofil

Varför ska jag synas på webben! Vi drivs allt mer mot att sköta inhandling och beställa tjänster på webben och vi kommit en lång bit på vägen och utvecklingen fortsätter, en modern och informativ hemsida är ett första steg mot digital närvaro. 

Digital närvaro

Därför bör man idag även som litet företag synas på ett trovärdigt sätt. Inte sagt att man måste synas överallt utan där det räknas. En hemsida är första steget mot en digital närvaro. Nästa steg kan vara i sociala medier. 

Varför en grafisk företagsprofil

En grafisk profil till ditt företag är trycksaker som förtydligar företagets grafiska framtoning. I en tid då vi överöses av många olika budskap, hjälper dina designade trycksaker till att öka och förbättra din försäljning. Snygg och praktisk En snygg och praktisk grafisk företagsprofil gör dina produkter mer iögonfallande för dina nuvarande och kommande kunder. 

Mindre och nystartade företag

För mindre nystartade och etablerade företag handlar mycket därför om att göra ett starkt visuellt intryck, när det gäller trycksaker och din digitala framtoning. Dinsida.nu erbjuder dig en grafisk företagsprofil som innehåller logotyp, brevpapper, visitkort, broschyr och kuvert som levereras i tryckfärdiga filformat. En företagsprofil innehåller de designelement ett mindre företag kan behöva och som vi tycker ni bör ha för att stå ut i allt mediebrus. 

Exempel på innehåll i en företagsprofil

- Information om din logotyp
- Hur logotypen kan används
- Färger som ska användas
- Typsnitt som ska används
- Hur du sätter din text
- Hur annonsering görs genom annonsmall
- Utseende visitkort
- Kuvert, brev etc
- Din hemsida
- Pappersval och färg
- Information om design och regler till tryckerier etc.

Se över din närvaro

Läs igenom våra checklistor och kolla av mot ditt företags marknadsföring.

Hemsidan ditt skyltfönster

Hemsidan ditt skyltfönster

Din hemsida ska vara ditt skyltfönster där kunden hittar dina produkter & tjänster, hemsidan ska underlätta för dig som företagare inte försvåra, här ska dina kunder hitta svar på det mesta så att du ska kunna koncentrera dig på det som är det viktigaste.
Läs mer

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.