Image

Dinsida.nu

Dinsida.nu befinner sig i västmanland nära gränsen till Dalarna närmare bestämt i den lilla byn Norberg. Vi finns för dig i din närhet vare sig du vill träffas via digitala medier, telefon eller över en kopp kaffe. 

Affärsidé

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på så gör vi likadant. Och med det menar vi att det ska inte kosta "skjortan" att marknadsföra sig såväl vad gäller annonser som på webben med en hemsida och i sociala medier.

Ditt företag

För mindre nystartade och etablerade företag handlar mycket därför om att göra ett starkt visuellt intryck, när det gäller trycksaker och din digitala framtoning. Dinsida erbjuder dig en grafisk företagsprofil som innehåller logotyp, brevpapper, visitkort, broschyr och kuvert som levereras i tryckfärdiga filformat. En företagsprofil innehåller de designelement ett mindre företag kan behöva och som vi tycker ni bör ha för att stå ut i allt mediebrus.

Marknadsföring

Varför då en grafisk företagsprofil? En grafisk profil till ditt företag är trycksaker som förtydligar företagets grafiska framtoning. I en tid då vi överöses av många olika budskap, hjälper dina designade trycksaker till att öka och förbättra din försäljning. En snygg och praktisk grafisk företagsprofil gör dina produkter mer iögonfallande för dina nuvarande och kommande kunder.

Hemsida

Vi bygger din hemsida. Som du kan redigerar själv efter att den levererats enligt dina önskemål. Har du inte tid administrerar vi den åt dig efter leverans. 

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag på webben och i tryckt form. Vi ger dig ett förslag på helheten som får dig att stå ut bland dina konkurrenter. 

Design

Vi hjälper små företag som vill växa i lagom takt, med marknadsföring på webben och i tryckt form, allt efter dina önskemål.