Om dinsida.nu!

Vi är din partner på webben?

Dinsida.nu
För bättre marknadsföring!

Din partner för hemsidor, marknadsföring och trycksaker. Vi är med dig från start till mål.

Dinsida.nu

Dinsida.nu befinner sig i västmanland nära gränsen till Dalarna närmare bestämt i den lilla byn Norberg. Vi träffas via digitala medier, telefon eller över en kopp kaffe. Vi har kunder i hela Sverige, så avstånd idag är inga hinder. 

Affärsidé

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på så gör vi likadant. Och med det menar vi att det ska inte kosta "skjortan" att marknadsföra sig såväl vad gäller annonser som på webben med en hemsida och i sociala medier.

Ditt företag

För mindre nystartade och etablerade företag handlar mycket därför om att göra ett starkt visuellt intryck, när det gäller trycksaker och din digitala framtoning. Dinsida erbjuder dig en grafisk företagsprofil som innehåller logotyp, brevpapper, visitkort, broschyr och kuvert som levereras i tryckfärdiga filformat. En företagsprofil innehåller de designelement ett mindre företag kan behöva och som vi tycker ni bör ha för att stå ut i allt mediebrus. 

Marknadsföring

Varför då en grafisk företagsprofil? En grafisk profil till ditt företag är trycksaker som förtydligar företagets grafiska framtoning. I en tid då vi överöses av många olika budskap, hjälper dina designade trycksaker till att öka och förbättra din försäljning. En snygg och praktisk grafisk företagsprofil gör dina produkter mer iögonfallande för dina nuvarande och kommande kunder. Både digitalt genom, hemsida, sociala medier etc. och analogt via trycksaker och presentreklam. 

Be om en offert eller varför inte be oss skissa på vad vi kan göra för ditt företag vad gäller din marknadsföring, kostnadsfritt erbjuder vi dig att offerera förslag på marknadsföring. 

Checklista hemsida

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.