Teknik!

Hur ser det ut bakom fasaden?

Tekniken bakom din hemsida
Den säkraste kombon!

För en lyckad sida på webben är Joomla & Dinsida.nu den kombination som kan få ditt företag eller förening att öka er närvaro och nå fler besökare genom en modern och uppdaterad upplevelse.

Ge ditt företag en hemsida i Joomla!

Med Joomla får du en hemsida som är enkelt att förändra i utseende, innehåll och funktioner. Du har tillgång till den senaste tekniken, hemsidan är mobilvänlig och snabb. Joomla är dessutom säkert och sökmotorvänligt. Fritt att använda efter leverans och välkänt över hela webben.

Tekniken bakom

För en lyckad sida på webben är Joomla & Dinsida.nu den kombination som kan få ditt företag eller förening att öka er närvaro och nå fler besökare genom en modern och uppdaterad upplevelse.

Säkerheten först

Joomla följer med utvecklingen inom IT och blir hela tiden bättre. Det kommer regelbundet säkerhetsuppgraderingar och uppdateringar för säkerhet och utveckling. Det är anpassat för en modern miljö och erbjuder en säker grund att bygga din närvaro på internet. Med en hemsida i Joomla är du väl förberedd för framtiden på webben.

Enkelt att anpassa

Joomla är väldigt smidigt det är enkelt att ändra utseendet och att lägga till fler sidor eller funktioner. Med hjälp av ett stort antal färdigutvecklade tilläggsprogram kan Joomla användas för att bygga alla typer av hemsidor, t.ex. webbshop, blogg, nyhetssida, magasin, mode, mötesplats osv. Joomla går lika bra att använda för en enklare hemsida som för en stor webbplats med flera hundra sidor.

Utveckling

Det finns inga gränser för hur ditt företags eller förenings hemsida kan utvecklas och anpassas. Det finns tusentals färdiga plugins att använda för att anpassa din hemsida så att du får ett perfekt verktyg för din verksamhet på webben. Ni kan vara hur många som helst som uppdaterar sidan med olika behörigheter. Säg att en person blir ansvarig för kontaktsidorna och en annan för erbjudanden eller sammankomster.
Gå till Joomla.org!

Joomla
UPPDATERA OCH ÄNDRA

Joomla! är ett fritt öppet system skrivet för publicering av innehåll på webben med hjälp av MySQL. En av fördelarna med Joomla är att man enkelt kan ändra hela sidans utseende och lätt behålla själva innehållet och informationen. Med endast några musklick kan man uppdatera och redigera sin hemsida direkt från vilken dator som helst, så länge den har en internetanslutning.
Ta reda på mer!

Företag som driver sin hemsida med Joomla!

MTV

Image

Linux

Image

Harvard

Image

Barnes

Image

Guggenheim

Image

IKEA

Image

Unric

Image

ebay

Image

Peugeot

Image

Holiday Inn

Image

General Electric

Image

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.