Tekniken bakom

Ge ditt företag en hemsida i Joomla!

Med Joomla får du en hemsida som är enkelt att förändra i utseende, innehåll och funktioner. Du har tillgång till den senaste tekniken, hemsidan är mobilvänlig och snabb. Joomla är dessutom säkert och sökmotorvänligt. Fritt att använda efter leverans och välkänt över hela webben.  

Tekniken bakom

För en lyckad sida på webben är Joomla & Dinsida.nu den kombination som kan få ditt företag eller förening att öka er närvaro och nå fler besökare genom en modern och uppdaterad upplevelse.

Säkerheten först

Joomla följer med utvecklingen inom IT och blir hela tiden bättre. Det kommer regelbundet säkerhetsuppgraderingar och uppdateringar för säkerhet och utveckling. Det är anpassat för en modern miljö och erbjuder en säker grund att bygga din närvaro på internet. Med en hemsida i Joomla är du väl förberedd för framtiden på webben.

Enkelt att anpassa

Joomla är väldigt smidigt det är enkelt att ändra utseendet och att lägga till fler sidor eller funktioner. Med hjälp av ett stort antal färdigutvecklade tilläggsprogram kan Joomla användas för att bygga alla typer av hemsidor, t.ex. webbshop, blogg, nyhetssida, magasin, mode, mötesplats osv. Joomla går lika bra att använda för en enklare hemsida som för en stor webbplats med flera hundra sidor.

Utveckling

Det finns inga gränser för hur ditt företags eller förenings hemsida kan utvecklas och anpassas. Det finns tusentals färdiga plugins att använda för att anpassa din hemsida så att du får ett perfekt verktyg för din verksamhet på webben. Ni kan vara hur många som helst som uppdaterar sidan med olika behörigheter. Säg att en person blir ansvarig för kontaktsidorna och en annan för erbjudanden eller sammankomster.

MTV

Image

Linux

Image

Harvard

Image

Barnes

Image

Guggenheim

Image

IKEA

Image

Unric

Image

ebay

Image

Peugeot

Image

Holiday Inn

Image

General Electric

Image
Ring dinsida
070 201 63 45
Mail dinsida
info@dinsida.nu
Öppettider
Mån-Fre 08.00-17.00 
Jour 24/7
Besök dinsida
Klackbergsvägen 104, Norberg