Utveckling Hemsida

Vad ingår vid köp av hemsida? 

 

CMS - Publiceringsverktyg

Ett webbaserat CMS används för att hantera innehållet på en webbplats och där det inte krävs något annat verktyg än din webbläsare. Du kan själv redigera din hemsida, från vilken dator du helst önskar. Tjänsten går även att köpa från dinsida.nu. 

  

Design

Vi skapar hemsidor med fokus på design, säkerhet och användarvänlighet som fungerar lika bra i mobilen som på datorn. 

Mobilanpassad

Hemsidan anpassar sig efter besökarens skärmstorleken. 

Säkerhet

Vi tar också backup en gång per dygn året runt. Vi använder SSL kryptering på alla våra hemsidor vi levererar, vilket innebär att när du besöker din hemsida dyker det upp ett låst grönt hänglås som talar om att din hemsida använder ett krypterat protokoll. Vilket t.ex. sökmotorer som Google och Bing idag prioriterar i deras rangordning av sökresultat. 

Uppdatering

Uppdateringar av underliggande programvaror som cms, plugins, tilläggsappar och säkerhetsuppdateringar sker så fort nya versioner släpps och är validerade. 

Antal sidor exkl. startsidan

I det minsta paketet är det upp till sex undersidor, vilket brukar räcka för det allra flesta.  

Prisvärt

Jämför oss gärna med andra leverantörer av hemsida, vi kan garantera att vi ger dig mer för varje krona! Eller som vi säger – Allt ska ingå, inga tillägg eller dolda kostnader! 

Bildredigering

Redigering av bilder och optimering, så att alla bilder laddas snabbare i webbläsaren. VI kan tillhandahålla bilder fritt att använda. 

Social medier länkar

Länkar till alla dina sociala medier på din hemsida, ökar din status i sökmotorer. 

Domännamn/webbhotell

Domännamn och webbhotell ingår i alla våra hemsidespaket

Sökordsoptimering

Vi sökords optimerar alla sidor, så att dina kunder hittar dina tjänster och produkter. 

Årlig förnyelse

Väljer du att förnya årligen med oss som leverantör, förnyar vi din hemsida visuellt varje år efter dina önskemål. 

Utbildning

Ingår i alla våra hemsidespaket med minst två timmar. Via Teams eller liknade över nätet eller om du vill att vi besöker ditt företag så gör vi det. 

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.