Hemsida

Du ska aldrig behöva ringa eller e-posta din leverantör av hemsidan när du behöver hjälp med uppdateringar av hemsidan. Din leverantör måste använda ett ”Content Management System” (CMS) vilken är den bästa lösningen, då får du allt som behövs för att kunna driva och uppdatera en professionell hemsida av hög kvalitet. 

 Du kan även dela ut behörigheter i din organisation så att flera kan uppdatera specifika sidor på din hemsida. 

  • Mobilanpassad – alla hemsidor ska vara responsiva och anpassa sig automatiskt efter alla typer av enheter och storlekar på skärmar som finns.
  • SEO (Sökmotoroptimering - Search Engine Optimization)- Ett CMS-verktyg ska ha ett inbyggt SEO-verktyg som du kan använda för nyckelordsundersökningar och backlinks direkt från ditt CMS.
  • Content Management - Du ska kunna publicera, dela och analysera ditt innehåll med en inbyggd modul för detta.
  • Skräddarsy en landningssida - Du ska enkelt kunna skapa snygga landningssidor för kampanjer i t.ex. nyhetsbrev, eller för riktade sökordsändamål.
  • Uppföljning av kunders beteende – Du ska kunna spåra kunders beteende, vad de gör och söker efter, samt hur de navigerar på hemsidan för att ta reda på bra och mindre bra delar av hemsidan.

Har du allt detta på plats ja då är möjligheterna många!

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

{dinsida.nu} {hemsida frå dinsida.nu}

Vi använder kakor (cookies)
Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.