Start för din nya hemsida

Start för din nya hemsida

Vi bestämmer en träff och går igenom syfte, funktion och allehanda frågor som kan dyka upp då du ska sjösätta en ny modern, säljande och informativ hemsida eller då du ska uppdatera din befintliga hemsida.

Planering av hemsida

I denna fas börjar faktainsamlingen om vad du vill att webbsidan ska förmedla och innehålla.

Frågor och design om din hemsida

Då de flesta frågetecken blivit lösta och vi är överens om vad hemsidan ska för struktur, tar vi nu fram ett flertal förslag på ditt nya utseende till er framtida hemsida.

Testpublicering av hemsida

När du godkänt design, utseende och innehåll publicerar vi din hemsida på en testserver så ni kan följa utvecklingen av hemsidan under pågående arbete.

Sökordsoptimering av hemsida

I detta stadium börjar sidan ta form som att text och bilder samt funktioner fungerar och ser ut som det ska. Sen ser vi till webbsidan optimeras så att sökmotorer ska kunna indexera den på bästa sätt.

Skarpt läge - Publicering

En sista genomgång din nya hemsida lanseras skarpt under ditt domännamn.

Uppföljning av publiceringen

Efter en tid då din hemsida varit publicerad under en tid följer vi upp hur du tycker att det fungerar, även kunders och besökares åsikter tas in i sammanställningen av slutprodukten.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.