Modern hemsida

Modern hemsida 

En Unik Design Som Speglar Din Identitet. Vi ger ge alla företag ett unikt utseende, design och en digital identitet, allt efter dina önskemål. Responsiv design: Alla hemsidor vi levererar fungerar på alla displayer, från stora till små displayer och mobiler.

Uppdateringar: Det ingår i ditt abonnemang med att skicka in uppdateringar (bilder, texter eller ljusteringar), mindre uppdateringar ordnar vi inom 12-24 timmar.

Gör om mig: I vårt abonnemang ingår det en årlig "Gör om mig"! Vi går igenom hemsidan och gör en mindre eller större designförändring. På så sätt håller vi hemsidan modern och framtidssäkrad.

Personlig service: Något vi brinner lite extra för, är att ge dig som kund snabb och personlig service. Vi vill alltid se till att ha nöjda kunder och gör vårt bästa för att varje kund ska få snabb och personlig service.

Billigt: Jämför oss gärna, vi har kanske de lägsta priserna för hemsidor och marknadsföring.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!