Vad är digital marknadsföring?

Med Digital marknadsföring menar man att precis som namnet antyder, marknadsföring som sker digitalt. FÖr att precisera mera handlar det om marknadsföring via olika digitala plattformar och digitala kanaler.

Det är den marknadsföring du gör för att nå nya och gamla kunder via datorn, mobilen, eller surfplattan. Du kan via dessa plattformar placera annonser via sociala medier och/eller bygga in dem i olika hemsidor och hemsidans tjänster.

Din närvaro online

Om du använder marknadsföring internet är du säkert van vid eller har hört talas om uttryck som webbannonser, SEO (sökmotoroptimering) och -positionering, affiliate-hemsidor och marknadsföring via epost.

Digitalt eller traditionellt

Det går naturligtvis också att se på din digitala marknadsföring som ett komplement till mer traditionella reklamkampanjer, då din digitala marknadsföring verkar inom andra fält än de traditionella marknadsföringskanalerna, som tidningar, TV och i det offentliga rummet.

 

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

{dinsida.nu} {hemsida frå dinsida.nu}

Vi använder kakor (cookies)
Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.