Är din hemsida säker?

Säker hemsida!

Säkerhet - varför är det viktigt? Onda krafter kapar din hemsida, ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc.

Därför bör man t.ex. säkerhetskopiera sin hemsida kontinuerligt för att kunna återskapa hemsidan till senast fungerande om något skulle gå fel. Vi använder SSL kryptering vilket innebär att när du besöker din hemsida dyker det upp ett låst grönt hänglås som talar om att din hemsida använder ett krypterat protokoll. Vilket t.ex. sökmotorer som Google och Bing idag prioriterar i deras rangordning av sökresultat. Uppdateringar av underliggande programvaror som cms, plugins och säkerhetsuppdateringar vilket sker när nya versioner släpps. Läs mer på Tekniken bakom!

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.