<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Digital Marknadsföring

Se till att ditt företag sticker ut i allt mediabrus

Marknadsföring
För ditt företags marknadsföring!

För att ditt företag ska utvecklas och må bra under en lång tid!!
Dinsida - Trycksaker

Dinsida
TRYCKSAKER= VISUELLT

Din grafisk profil är trycksaker som förtydligar företagets grafiska framtoning, med dina produkter och eller tjänster. T.ex. visitkort, broschyrer, affischer, inrofmationsblad, annonser etc.
TRYCKSAKER
Hemsida för företag

Dinsida
HEMSIDA= SKYLTFÖNSTER

Har du tänk på att en hemsida för ditt företag kan skylta med ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var någonstans dina kunder befinner sig.
HEMSIDA
Dinsida - IT-Support

Dinsida
IT-SUPPORT= DET FUNKAR

Fungerar det inte som det ska med datorn, skrivaren, det trådlösa nätverket eller är det något program som krånglar? Vi gör installation, felsökning, datorservice eller inkoppling av hårdvara, skrivare etc.
IT-SUPPORT
Digitala medier

Dinsida
DIGITALA MEDIER

Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att besöka dig på nätet får de tillgång till din information och dina erbjudanden dygnet runt oavsett var de befinner sig. Håll dig uppdaterad så kommer dina kunder tillbaka.
CHECKLISTOR

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.