<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Modern hemsida!

Modern, snabb, säker och mobilanpassad

Ny Hemsida, Nu!

Snabb - Modern - Säljande - Informativ och Säker! Det är Gratis! Fyll i formuläret och inom 48 timmar har ni ett förslag som kan förändra er försäljning och era kunders upplevelse. Helt kostnadsfritt!
  1. Tilltalande, lättnavigerad och modern!
  2. En gång om året uppdaterar vi din hemsidas utseende om du så önskar.
  3. Din hemsida hos oss är snabb och innovativ!
  4. Alltid uppdaterad för snabb åtkomst!
  5. Säkra plugins och säkerhetsuppdateringar samt skydd mot virus och malware!
  6. Backup tas på din hemsida en gång per dygn.
Image

DIN NYA HEMSIDA HÄR!

Vänligen fyll i det obligatoriska fältet.
Vänligen fyll i det obligatoriska fältet.
Vänligen fyll i det obligatoriska fältet.
Vänligen fyll i det obligatoriska fältet.

"Vad säger våra kunder om oss"

"Supporten supporten, grym!"
"Vi ville ha en ny och modern hemsida, men ville inte inte lägga tid på innehåll, bilder etc. Dinsida kom med ett förslag komplett med bilder, texter, layout ja allt vi önskade, och ja vi köpte det direkt (några små förändringar blev det) och behövde inte lägga ned en massa tid på sidan!"
Äntligen! Att det var så enkelt med ett mejl till Dinsida och några dagar senare en kanonsida! Vi redigerar den själva och tycker att det går smidigt.
"Vi ville att vårat företag (vilket vi tycker har den bästa produkten) skulle få en mer modernare look, lite mer proffsig, det fixade Dinsida. Ny logo, hemsida och företagsidentitet."

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.