Har du tappat greppet om din Hemsida?

Känner du att ni gått vilse och tappat kontrollen över din hemsida? Är den utdaterad, omodern och svår att navigera i? Har kunderna svårt att hitta din hemsida i sökmotorer? - Lugn! Vi hjälper dig att hitta tillbaka! 

Genvägarna är få - så gör det på riktigt!

Tyvärr så är det inte så enkelt, det räcker inte att bara köpa en hemsida idag! 

  • Genom en långsiktig strategi kan ditt företag växa i lagom takt. 
  • För att nå nya kunder och öka din försäljning, måste din strategi sträcka sig över tid. 
  • Det är där vi är din partner för att kunna tillfredsställa dina kunder nya som gamla.

Därför behöver du en hemsida!

Har du tänk på att en hemsida för ditt företag kan skylta med ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var någonstans dina kunder befinner sig. 

Enligt SIFO-undersökningar söker idag nio av tio konsumenter på nätet för att hitta produkter/varor eller tjänster. Men trots det saknar uppemot 45 % av Sveriges småföretag en hemsida. 

Låt oss berätta varför ditt företag tjänar på att ha en hemsida! 

Spara företagets pengar!

Har du en mindre verksamhet kanske du tänker att du inte har råd med en hemsida? Men sanningen är något helt annan, har du råd att inte ha en hemsida. 

Jämför kostnaden för din hemsida med det du spenderar på tidningsannonser, flyers eller annat annonsmaterial, inte sagt att du ska sluta med analog marknadsföring men den är dyrare. 

Du kommer ganska snart att upptäcka att din hemsida är kostnadseffektiv marknadsföring, utan att du egentligen behöver göra så mycket. 

Jämför du storleken på den marknad du kan nå via din hemsida så kommer hemsidan betala sig många gånger om.

Nya möjligheter 24/7 nya tider!

Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att besöka dig på nätet får de tillgång till din information och dina erbjudanden dygnet runt oavsett var de befinner sig. 

En hemsida öppnar helt nya möjligheter för dig att synas. Dina kunder kan till exempel lägga beställningar när som helst, och oavsett vad du säljer eller erbjuder gör hemsidan att du kan nå just din målgrupp och din marknad.

Därför ska du ha en hemsida!

I dag har de flesta svenskar tillgång till internet hemma eller på jobbet. Du bör finnas där dina kunder finns, och där dina kunder letar efter dig. 

  • Finns du inte med en hemsida förlorar du mark gentemot dina konkurrenter
  • En hemsida ger dig en ny marknad och en helt ny räckvidd, spelar ingen roll var kunderna befinner sig, kunderna har tillgång till din hemsida 24/7
  • Nå din målgrupp genom att rikta dina budskap rätt
  • Har du en modern och uppdaterad hemsida upplevs du som professionell och att du tar ditt företag och dina kunder på allvar
  • Du har alltid öppet för dina kunder, Internet sover inte!
  • Speciella erbjudanden, evenemang etc.
Hemsida och marknadsföring

CMS-Verktyg
HEMSIDA DU ÄNDRAR I SJÄLV

När vi levererar en hemsida till dig som kund är den fullt editerbar, du ändrar texter och bilder som du önskar. Det kallas för CMS och är ett verktyg som är enkelt att använda och väldigt säkert. Vi har även en tjänst där du skickar ett mejl eller slår en signal om de ändringar du vill ha, så urför vi dom åt dig.
Erbjudande

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.