<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Hitta svaret!

På vanligt förekommande frågor FAQ?

FAQ - Svar på vanligt förekommande frågor
Hitta svar på dina frågor!!

Ingen fråga är för lång, kort, enkel eller svår att ställa, den som inte frågar får heller inga svar!
Ta del av frågor ställda av våra kunder.

Här får du svar på de vanligaste frågorna om hur hemsida och marknadsföring fungerar för ditt företag. Hittar du inget svar på just din fråga här, så kontakta kundservice, så får du svar inom kort, samt att din fråga även får svar här på vår FAQ-sida så att andra kan ta del av svaret.

Kan vi ändra innehållet själva på den färdiga hemsidan?

Absolut! Ni kan själva ändra alla era texter och bilder och ta bort eller lägga till nya sidor efter behov. Ett enkelt gränssnitt hjälper dig att snabbt göra förändringar direkt på din hemsida i realtid. Läs om systemet som gör det möjligt. 

Mobilanpassad, vad betyder det?

Att en hemsida är responsiv, anpassar sig till formatet för just den skärmvisare besökaren använder. Från och med Mars 2018 har Google påbörjat sin indexering av mobilen först, med start från de hemsidor som redan är mobilanpassade.

De som inte är mobilanpassade uppmanas att skapa en mobilvänlig version av sin hemsida. Även om din hemsida tidigare indexerats högt av Google i desktopformat förändras allt om din mobilversion inte lever upp till de förväntningarna. Läs mer om hemsida. 

Vad kostar en hemsida?

Det beror på vad du önskar att din hemsida ska innehålla och vilka funktioner du vill ha.
Hur mycket tid som ska läggas på att ta fram din idé
Hur många sidor som måste designas och om man vill ha helt unik webbdesign
Vilka tekniska funktioner som ska byggas
Hur mycket hjälp du behöver med texter och bilder etc.
Ska din hemsida sökmotoroptimeras
Vill du ha hjälp med strategi kring digital marknadsföring etc.
Våra vanligaste paket kostar från 2 500 kr och uppåt.

Se de erbjudanden vi har just nu: Erbjudande!

Vad är CMS?

Förkortning står för "Content Management System" (System för innehållshantering). Det är ett webbaserat system för att hantera text, bild, video och annat innehåll som är grunden för din hemsida. Fördelen för dig som kund är att du efter leverans kan uppdatera och lägga till i ett enkelt gränssnitt. Läs mer om Hemsida! 

Varför betala när det finns gratis?

När man designar en hemsida är mycket att ha koll på. Hemsidan ska representera ditt företag, vara säljande och lätt att använda och informativ och lättnavigerad för alla besökare. Hänsyn måste tas till kundens varumärke och grafiska profil.

Så att kunden och dina medarbetare känner igen sig över hela din grafiska profil. Många kan frestas över att välja färdiga mallar från leverantörer som tillhandahåller gratismaterial i fasta mallar, tänk då på att dessa är framtagna för ett generellt syfte.

Detta leder då till att du inte får en optimerad hemsida för just dina mål, behov och profil. Sen ska du tillsätta några personer som gör allt detta på företagstid. Läs mer om systemet!

Köpa eller abonnera på hemsida?

Köper du en hemsida uppdaterar du innehåll och säkerhetsuppdateringar och ser till att din sida är säker, vi bygger den åt dig och utbildar dig för att kunna ta över all editering på sidan, support kan du köpa till eller om det räcker med 3-12 månaders support som ingår i de olika alternativen för "Köp av hemsida".

Abonnerar du sköter vi alla uppdateringar av kringliggande programvaror och säkerhetsuppdateringar samt tar backup 24/7, du kan också välja att skicka eller ringa in ändringar på din sida så utför vi dom åt dig, även i detta alternativ ingår utbildning och support så länge du abonnerar. Abonnemang VS Köpa loss!

Visitkort och trycksaker, gör ni sånt?

Med 30 års erfarenhet av trycksaker så hjälper vi dig med design och tryck för det mesta du kan behöva i trycksaker. Ett första intryck från kundens sida är av stor vikt, när han eller hon besöker ditt företag.

Det kan vara helt avgörande för om ni kommer att sälja din produkt eller tjänst. Så se till att ditt yttre speglar ditt företag och visa vad ni är duktiga på och vad som skiljer sig från andra liknande företag. Läs mer om vad vi kan leverera. 

Marknadsföring, förklara!

Marknadsföring är aktiviteter ett företag utför för att fånga kunder och nya kunders intresse för företagets produkter och erbjudande.

Det är en ständigt pågående process där ditt företag skapar värden för kunder och bygger starka relationer för att fånga kunders intresse och köpa dina tjänster och eller produkter. Läs mer om digital marknadsföring. 

Hemsida? Vad säger Wikipedia!

Vad säger Wikipedia om ordet "Hemsida" = Hemsida är en dataterm med flera betydelser. Läs mer på Wikipedia!

Förslag till ny logo?

Ja, vare sig du vill ha en ny eller uppdaterad logo är vi startklara att ge dig förslag :-)  Läs mer om en ny eller uppdaterad logo! 

Hur loggar man in på min hemsida?

När du blir kund hos dinsida.nu får du en dina inloggningsuppgifter via mejl, ditt användarnamn och lösenord du Använder för att logga in på din hemsida. Är din hemsida på www.minsida.se loggar du in på www.minsida.se/administrator.

Är du osäker på hur du loggar in finner du en beskrivning i ditt välkomstmejl, eller så skickar du oss ett mejl så hjälper vi dig igång. 

 

Ställ en fråga!

Image

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.