Publiceringsverktyg för hemsida CMS

Publicera enkelt dina artiklar

Joomla ett publiceringsverktyg för hemsidor i alla dess former. Joomla är gratis att använda och att ladda ned, det är så kallat öppen källkod (Open Source).

Vilket ger utvecklare runt om i världen möjlighet att studera koden och bidra ändringar och förbättringar. Joomla från start är ett komplett CMS (Content Management System) och kan efter installation användas direkt. Även utan tillägg (extensions). I och med att Joomla är öppen källkod innebär också att du är fritt kan använda det utan kostnader. Många företag som tillhandahåller hemsidor använder sig av ett egenutvecklat CMS vilket gör att du blir beroende av deras tjänster för att uppdatera och ändra din hemsida. Även säkerhetsaspekten är i högsta grad en sak Joomla är mycket bra på, kanske till och med bäst på, med att uppdatera säkerhetshål och buggar. Joomla är ett publiceringsverktyg som är enkelt att lära sig även om man inte är van vid att administrera hemsidor. Inga programmeringskunskaper behövs och det enda man behöver är en webbläsare och Internetuppkoppling. Dinsida.nu använder ett tillägg som förenklar för dig som företagare att förändra och uppdatera din hemsida med information och bilder, på din dator eller i mobilen.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!