<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Exo 2:100,100italic,200,200italic,300,300italic,400,400italic,500,500italic,600,600italic,700,700italic,800,800italic,900,900italic&amp;display=swap" rel="stylesheet"/>

Checklistor!

Hjälp men hemsida, annons och marknadsföring

Checklistor - Marknadsföring
Här finner du checklistor för din marknadsföring

Hemsida, marknadsaföring, annonser - Lättillgängligt och lättförstått. Du ska lätt hitta det du söker
Marknadsföring / Checklista

Marknadsföring Checklista

Vad är det du vill säga i din kommunikation, till dina kunder nya som gamla? Vilken ton ska det vara på mitt budskap. Vi hjälper dig med en enkel checklista.
Läs mer
Landningssida / Checklista

Landningssida Checklista

En landningssida är en sida bestående av endast en sida som samlar in data om dina besökare från t.ex. en annons på webben där du erbjuder något intressant, informativt, värdefullt.
Läs mer
Annonstips / Checklista

Hemsida Checklista

Allt ska vara lättillgängligt och lättförstått. DU ska enkelt hitta det du söker utan att behöva irra omkring, besökare tröttnar snabbt och söker sig bort.
Läs mer
Ny hemsida / Checklista

Ny Hemsida Checklista

Alla stegen till en ny hemsida, vad krävs för att din nya hemsida ska bli det du förväntar dig? Här beskriver vi de olika stegen vi tar tillsammans för din nya updaterade hemsida!
Läs mer
Annonstips / Checklista

Annonstips Checklista

Du har i bästa fall bara ett par sekunder på dig att väcka din målgrupps intresse innan de går vidare. Här måste du fånga din publik med något som är på riktigt!
Läs mer

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!

 

Vi använder cookies på vår webbplats. Några av dem är avgörande för driften av webbplatsen, medan andra hjälper oss att förbättra denna webbplats och användarupplevelsen (spårningskakor).

Du kan själv bestämma om du vill tillåta kakor eller inte. Observera att om du avvisar dem kanske du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.