Blogg

Utveckling Hemsida

Vad ingår vid köp av hemsida? 

 

CMS - Publiceringsverktyg

Ett webbaserat CMS används för att hantera innehållet på en webbplats och där det inte krävs något annat verktyg än din webbläsare. Du kan själv redigera din hemsida, från vilken dator du helst önskar. Tjänsten går även att köpa från dinsida.nu. 

Utveckling Hemsida

Utveckling av Hemsidan

Det är viktigt att du utvecklar ditt företags hemsida till en användarvänlig, modern och enkel att navigera runt i. Din hemsida ska fånga och attrahera nya kunder och besökare.

Billig och prisvärd hemsida!?

Det finns många aktörer som säljer billiga hemsidor till företag, men även gratis kan ditt företag skaffa sig en hemsida. Det beror alldeles på vad man är ute efter och vad man vill uppnå med en hemsida. Gratis? Ja då måste du ha en dedikerad person som sköter den och ser till att ha all information uppdaterad, allt vad gäller

Utveckling Hemsida

Mobilanpassad! Din hemsida för olika bildvisare

Idag ska din hemsida vara mobilanpassad, faktiskt ett krav från Google då de indexerar hemsidor för mobilanvändning i första hand. Dina besökare kommer idag främst via sina mobiltelefoner till din hemsida. Om hemsidan inte fungerar i mobiltelefoner tappar du en stor del av eventuella kunder och i förlängningen tappar du köpare.

Säker hemsida!

Säkerhet - varför är det viktigt? Onda krafter kapar din hemsida, ändrar och förvanskar, raderar eller skickar spam från din hemsida etc.

INFO!

Vår affärsidé är att du som ensamföretagare eller har ett mindre antal anställda ska till ett billigt/bra pris kunna marknadsföra dig på ett proffsigt sätt och att underlätta för dig så att du kan koncentrera dig på det du är bra på!